Huisartsenpost Westland

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Wat is een huisartsenpost?

De Huisartsenpost Westland is een samenwerkingsverband tussen alle huisartsen in De Lier, ’s-Gravenzande, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Maasland, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heide en Wateringen (geemente Westland, Maasland en Hoek van Holland). De samenwerking is erop gericht om een efficiënte waarnemingsregeling op te zetten, waarbij maximale dienstverlening aan de patiënten voorop staat.

Als u buiten kantooruren dringend een huisarts nodig heeft, dan kunt u een beroep doen op de huisartsenpost te Naaldwijk.

Hoe werkt de huisartsenpost? from InEen on Vimeo.

Indien u buiten het dienstgebied van de HAP Westland woont, maar wel een “Westlandse” huisarts heeft, wordt in geval dat een visite noodzakelijk geacht wordt, deze visite door een andere (aangrenzende) huisartsenpost gedaan.

De huisartsenpost is uitsluitend geopend tijdens de avond- en nachturen (van 17.00 uur tot 8.00 uur), weekenden en feestdagen (dag en nacht open). De huisartsenpost kan alleen worden bezocht na telefonische aanmelding en is uitsluitend bedoeld voor spoedeisende gevallen.