U bevindt zich hier: Wat is een huisartsenpost
Terug naar: Startpagina
Verder naar: wat verwachten we van u
Algemeen:

Wat is een huisartsenpost

Huisartsenpost Westland
De huisartsenpost is gevestigd in het Behandelcentrum Westland
Middel Broekweg 2a
2671 ME Naaldwijk

De huisartsenpost bevindt zich op de 2e etage. Een lift is aanwezig
De Huisartsenpost Westland is een samenwerkingsverband tussen alle huisartsen in De Lier, ’s-Gravenzande, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Maasland, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heide en Wateringen. De samenwerking is erop gericht om een efficiënte waarnemingsregeling op te zetten, waarbij maximale dienstverlening aan de patiënten voorop staat.

Als u buiten kantooruren dringend een huisarts nodig heeft, dan kunt u een beroep doen op de huisartsenpost te Naaldwijk.

Indien u buiten het dienstgebied van de HAP Westland woont, maar wel een "Westlandse" huisarts heeft, wordt in geval dat een visite noodzakelijk geacht wordt, deze visite door een andere (aangrenzende) huisartsenpost gedaan.

De huisartsenpost is uitsluitend geopend tijdens de avond- en nachturen (van 17.00 uur tot 8.00 uur), weekenden en feestdagen (dag en nacht open). De huisartsenpost kan alleen worden bezocht na telefonische aanmelding en is uitsluitend bedoeld voor spoedeisende gevallen.

Moet ik naar de dokter?

Met deze app kunt u voor een deel bepalen of het raadplegen van een huisarts nu nodig is.

Leest u hier meer informatie. [938 KB]

Tevens is er een informatiefilmpje beschikbaar die u hier kunt bekijken [79.202 KB] .

Wel of niet met spoed de huisartsenpost bellen? Enkele voorbeelden:

Ria heeft moeilijkheden met ademhalen

Daantje valt met haar skateboard

Fred krijgt een pijnlijke sportblessure

Tom en Fatima hebben een zieke baby


http://www.Thuisarts.nl
geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte: bij vragen en klachten thuis; voor, tijdens en na uw bezoek aan de huisarts.Thuisarts.nl is samengesteld door huisartsen.

Kiesbeter
De website kiesBeter heeft twee nieuwe, zeer uitgebreide pagina’s gelanceerd:
Diabetes type 2 en Dementie.
Deze pagina's zijn ontwikkeld in samenwerking met de Diabetesvereniging Nederland respectievelijk met Alzheimer Nederland. Het is informatie vóór patiënten dóór patiënten. De publicatie van deze twee uitgebreide pagina’s is een voorloper op de lancering van de vernieuwde site begin 2015. Binnenkort wordt er ook een uitgebreide pagina COPD i.s.m. het Longfonds gerealiseerd.


NHG.artsennet.nl
Informatie over al u voorkomende klachten